Workshop wandelen zonder trekken

Lijkt het je heerlijk om ontspannen en rustig over straat te kunnen wandelen maar lukt het niet? Meld je dan aan voor de deze workshop. Door handige tips zorgen we ervoor dat wandelen aan de riem leuk is!

Workshop hier komen

Vind je het spannend om jouw hond los te laten? Ben je bang dat je hond niet meer terugkomt? Dan is de workshop hier komen iets voor jou. Op een positieve manier leren we jouw hond dat het altijd een feestje is om terug te komen!

Workshop clickertrainen

Het principe van clickertraining is om de 'click' aan het juiste gedrag te koppelen, dat gedrag te belonen en ervoor te zorgen dat jou hond begrijpt waarom hij zijn beloning krijgt. Deze clickertraining is gebaseerd op positieve of beloning, straffen is niet nodig!

Workshop duo trainen

Heb je twee honden en lijkt het je leuk om met beide honden tegelijk te trainen? Dan is de workshop duo trainen iets voor jou! Een perfecte workshop als je de gehoorzaamheid van je honden wilt verbeteren.

Verdiepingscursus: volop plezier voor jou en je hond

Deze cursus is voor honden vanaf een leeftijd van 1 jaar. Wil je lekker bezig zijn met je hond en lijkt het je leuk om verschillende oefeningen te leren? Dan is dit dé cursus voor jou en je hond! Hierbij wordt gebruikgemaakt van verschillende attributen om de hond zelf te laten nadenken. 

Pubercursus: een leerzaam vervolg

De pubercursus is het vervolg van de puppycursus en de daarbij horende oefeningen. De pubercursus is voor honden in de leeftijd van 5 maanden tot 1,5 jaar. Uiteraard is het ook mogelijk om hiervoor te kiezen wanneer je geen puppycursus bij Hondenschool Henrieke hebt gevolgd.

Je hond zit in een moeilijke levensfase: de puberteit. Juist tijdens deze cursus belonen we kleine stapjes en leer je omgaan met moeilijkheden.

Puppycursus: voor een goede basis

De puppycursus is voor pups in de leeftijd van 8 weken tot 6 maanden en bestaat uit 10 lessen. Hierbij leert je pup verschillende oefeningen zoals zit, af, wandelen zonder trekken, spelen, handtouch (de hond raakt met of zonder commando de hand van de baas aan) en lichamelijke verzorging. 

Hondenschool Henrieke
Henrieke Bleumink
0620917462
info@hondenschoolhenrieke.nl

Logo Henrieke

Log in

create an account